Wie zijn we?

Wisten jullie dat:

  • Alle ouders van de Dalton-leerlingen automatisch lid zijn van de leukste vereniging van Nederland? 😊 
  • Namelijk de oudervereniging van het Dalton College? 
  • De ouderraad jullie, de oudervereniging, vertegenwoordigt bij het schoolbestuur? 
  • De ouderraad mee denkt, praat én doet in samenwerking met de school? 
  • De ouderraad verschillende evenementen (mede) organiseert, zoals de beroepen oriëntatie markt en de thema-avond? 
  • De ouderraad de mogelijkheid heeft gave initiatieven van en voor leerlingen te subsidiëren? 
  • De ouderraad te bereiken is via ouderraad@daltonvoorburg.nl?!

De ouderraad bestaat uit

Kim van der Nagel (Voorzitter)  
Hallo allemaal! Leuk me even voor te stellen.
Wie ben ik? (kado)Moeder van 3 super kids die alledrie op het Dalton College zitten, HR en change business partner bij KPN, vriendin van een communicatie- en salestrainer, en sinds december 2021 ook voorzitter van de ouderraad!
Daarbij wil ik de partijen in de driehoek school, ouders en leerlingen nog meer bij elkaar brengen en de samenwerking versterken.

Daarbij ga ik uit van de behoeftes van de doelgroepen en richt ik mij vooral op het optimaliseren van de communicatie en informatiedeling. Transparantie en dialoog vind ik erg belangrijk.
Schroom dus niet ons te benaderen via ouderraad@daltonvoorburg.nl!

Eveline van der Maas (Secretaris)  
Ik ben Eveline van der Maas, ik heb een zoon (op het Maerlant) en een dochter op het Dalton. Ik woon in Leidschendam en werk als HR professional bij een ontwikkelingsbank. Ik ben opgeleid tot NLP coach en in mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn kinderen, familie en vrienden. Ik ben sinds schooljaar 2019/2020 lid van de Ouderraad en ben behelst met het organiseren van de beroepen orientatiemarkt die elk jaar halverwege het schooljaar wordt georganiseerd voor een deel van de leerlingen. Ik heb ervaring in het onderwijs en ben vanuit mijn affiniteit daarmee geïnteresseerd in het reilen en zeilen van het Dalton Voorburg.

 

Selina Wijnen-Zaat (MR) 
Ik ben getrouwd met Willem Wijnen en ik heb 3 zonen waarvan eentje op het Dalton. Naast lid van de ouderraad ben ik ook lid van de medezeggenschapsraad van de school. Ik vind beide rollen erg leuk om te doen. Ik werk als Manager HR-ondersteuning bij de Rijksschoonmaakorganisatie wat een onderdeel is van het MInisterie van Sociale Zaken.


Stephan Kuijf (Penningmeester) 

Ik ben Stephan Kuijf en ben lid van de ouderraad sinds 2019. Getrouwd met Kathinka en ik heb twee kinderen op het Dalton zitten, Esther en Manuël. Ik ben lid geworden van de ouderraad, zodat ik mee kan denken over het beleid van de school waar mijn kinderen een aantal belangrijke jaren van hun leven zullen doorbrengen.
Ook vind ik het leuk om mijn handen uit de mouwen te steken voor diverse OR activiteiten. In het dagelijks leven ben ik backend software ontwikkelaar en op dit moment mag ik die rol vervullen voor Booking.com. Verder ben ik bestuurslid van Tennisclub Ypenburg, waar ik natuurlijk ook af en toe graag een balletje sla.

Linda van der Steenhoven 
Nu mijn beide kinderen op het Dalton zitten vond ik het tijd worden om als oud-leerling mijn bescheiden bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van de school. We hebben zeer bewust gekozen voor het Dalton vanwege het hoogbegaafdheidsprofiel en passend onderwijs is dan ook een onderwerp wat mij nauw aan het hart ligt.
Bij mijn werk als interimmanager binnen het sociaal domein / jeugdzorg houd ik mij regelmatig bezig met de brug tussen onderwijs en zorg. Dit schooljaar zal ik meewerken aan de organisatie van de beroepen oriëntatie markt. Ik heb daar al een keer zelf op gestaan en het was erg inspirerend om in gesprek te gaan met jongeren voor wie de wereld nog helemaal open ligt.

Godéfroid Mitsinga 
Ik ben getrouwd met Mélanie en ik heb 4 kinderen, drie meisjes en een jongen op het Dalton College. Ik ben sinds 2019 lid van de ouderraad om actief bij te kunnen dragen aan het beleid van de school. Oorspronkelijk ben ik docent Frans maar in het dagelijks leven ben ik archiefmedewerker bij de gemeente Den Haag.

Aart Lemain 
Ik ben Aart Lemain, getrouwd met mijn lieve vrouw Melisha. Samen hebben we twee kinderen, onze zoon (Ninian) zit op Dalton College, zijn grote zus (Nienke) zit op een andere school. We hebben voor Dalton gekozen voor de vrijheid en verantwoordelijkheid die aan kinderen geboden wordt.
Ik hoop vanuit de ouderraad bij te dragen aan de kwaliteit van de school door een positief kritische houding. Ik breng daarvoor wat ervaring mee vanuit mijn werk bij de Directie IV binnen de staf korpsleiding van de politie. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten: wandelen, hardlopen en in onze moestuin. Als het weer wat slechter wordt de komende seizoenen verschuift dat wat naar de sportschool en pianospelen, en natuurlijk de ouderraad. Ik wil u als ouders van onze school graag vertegenwoordigen de komende paar jaar.

Naud Wirtz (MR)  
Ik ben getrouwd met Fieke en vader van Imke en Ward. In het dagelijks leven ben ik directeur bedrijfsvoering in de GGZ. In het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het werken met mensen is waar mijn passie ligt. Als lid van de ouderraad zet ik graag mijn kennis en kunde in om de verschillende onderwerpen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ik wil actief zijn in de Medezeggenschap en de beroepenoriëntatie avond.

Ferry Hogeboom 
Onze zoon Daan zit sinds 2021 op het Dalton College en mede namens mijn vrouw Joyce wil ik zijn school graag een handje helpen vanuit de ouderraad. In het dagelijks leven ben ik ondernemer in de culturele sector en werk daarnaast als freelance producent van evenementen en als marcom adviseur in de creatieve industrie.
 Specifiek hoop ik vanuit de ouderraad een bijdrage te kunnen leveren aan de mogelijkheden voor leerlingen om talenten verder te ontwikkelen en te ondersteunen in cultuureducatie.