Bent u een van de ouders die een handje helpt tijdens het introductieproject van de brugklassen in het Kruithuis in Delft? Hier vindt u alle informatie.

Informatie voor helpende ouders Kruithuis Delft

Indeling

In het schema vindt u de data waarop u ingedeeld bent in Delft:  Hier kunt u de indeling bekijken 

U kunt natuurlijk onderling ruilen, een keer extra komen, maar doet u dat a.u.b. in overleg met de andere ouders zodat er niet op een avond helemaal niemand komt (of ineens een stuk of 12).

U wordt om ongeveer 17.45 uur verwacht en de taken die u te wachten staan zijn:
- de tafels dekken het serveren van het avondeten dat om 18.00 uur wordt gebracht. (zelf een hapje mee-eten)
- de tafels afruimen en de afwas
- een kopje koffie voor uzelf zetten.

Om ongeveer 19.45 uur is alles weer achter de rug.

De klassen worden in corveegroepen ingedeeld en de kinderen nemen een groot deel van de werkzaamheden voor hun rekening.

Contact

Wilt u niet bellen naar het Kruithuis? U kunt ons, in geval van nood, bereiken via het telefoonnummer van de school 070-3007700 of via  vsr@daltonvoorburg.nl

Ik wens u alvast een paar leuke uren in Delft.

Met vriendelijke groet, Maurice  Visser

Route Kruithuis


Het Kruithuis bevindt zich aan de Schiekade 1, 2627 BL Delft.Komende vanaf de Kruithuisweg, op de Kruithuisbrug ziet u het Kruithuis rechts beneden al liggen aan de Schie. Na de afrit gaat u LINKSAF onder de Kruithuisweg door. Dan de eerste zijstraat LINKS. (de oprit weer terug naar de Kruithuisweg overslaan!) U rijdt dan aan het einde tegen de Schie aan. Dan weer linksaf, en na een paar honderd meter bent u aangekomen bij het Kruithuis. (Dus NIET vanaf de Kruithuisweg één keer rechtsaf, maar drie keer linksaf!)