De Bijlesstudent

 

Sinds een aantal jaar heeft DeBijlesStudent een goede samenwerking met het Dalton Voorburg. Zo heeft de lenteschool al een aantal keer plaatsgevonden.


Bij deze begeleiding krijgen leerlingen de kans om een eindsprint te maken voor de laatste toetsweek. Daarnaast heeft ook de reparatie school plaatsgevonden op het Dalton Voorburg. Hierbij hebben leerlingen hun achterstanden uit de corona periode bijgewerkt.

 Wij, van DeBijlesStudent, hebben hier gemotiveerde leerlingen gezien, ondanks de extra uren die ze op school hebben moeten spenderen. De leerlingen gaan aan het einde van de middag met een voldaan en fijn gevoel naar huis. Dit komt door de gemoedelijke sfeer die hangt op het Dalton, het gevoel van voldoening bij de leerlingen dat ze deze middag nuttig hebben besteed en het fijne contact tussen de leerlingen en de studenten.

Naast vakinhoudelijke begeleiding hebben veel van onze BijlesStudenten afgelopen jaar de lessen opgevangen van docenten die door (corona) omstandigheden niet op school aanwezig konden zijn.
Dit jaar zal het nieuwe concept van de toetsband gesurveilleerd worden door studenten van DeBijlesStudent. Wij kijken er erg naar uit om dit jaar weer zoveel mogelijk leerlingen te begeleiden en het Dalton Voorburg te kunnen ondersteunen.

Meer informatie nodig? Ga naar: https://debijlesstudent.nl/