Audities Musical starten!

De Musical

Dit jaar kunnen we weer! We gaan weer een musical. Iedereen die dat leuk lijkt, mag zich hiervoor opgeven. We zullen audities gaan doen! Na de audities kun je worden geselecteerd, je gaat dan de musical instuderen en opvoeren. Hierbij komt acteren, zingen en dansen kijken en ook zal er een heuse musical band worden opgericht die muziek zal spelen welke speciaal is gemaakt voor deze musical. De musical wordt in het voorjaar 3x gespeeld voor publiek. Ieder jaar is er weer een nieuw verhaal wat wordt gespeeld, dit jaar zal het verhaal gebaseerd zijn op een legendarische griekse tragedie. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Musical via dit formulier.

De Audities

Voor zowel acteren als dansen, zingen als muziek maken zul je een auditie gaan doen! Je kan je voor meerdere van deze zaken opgeven! Je zal dan een rooster ontvangen wanneer deze audities plaats zullen vinden. De auditie kosten 10-20 min van je tijd.

Zang, dans of instrument

Kun je goed zingen, dansen of een instrument bespelen dan kun je jezelf opgeven voor het koor, de musical band of als danser/danseres. Je zult dan soms ook mee spelen in de musical! Dit is je kans om je kunsten te laten zien en te schitteren in een echte theater productie.

Kortom.... voor iedereen is er plaats om de 5e vleugel te versterken!  
Aanmelden
Media
  • musical