Beluister Dalton Live op Midvliet FM


Op woensdag 28 april tussen 18.00 en 19.00 uur stond er weer een muzikale uitzending van Click Track gepland. Beluister het hier terug

Het programma is niet alleen een waardevolle informatiebron voor muzikanten, maar biedt ook een mooi platform voor nieuw talent.

In deze uitzending stonden 3 leerlingen van het Dalton in Voorburg centraal. Deze school biedt leerlingen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op creatief gebied en organiseert jaarlijks een musical en 3x per jaar een open podium waar talent zich kan presenteren.

Dalton Voorburg werd in deze uitzending vertegenwoordigd door de coördinator van de media- en techniek-crew Peter van Delft. Peter wordt vergezeld door 3 leerlingen met een muzikaal talent, Roos en Olivier Steenbergen en Linda Eijssens. Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en wordt muziek weer afgewisseld met interessante info. 

Click Track is een programma van Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op de woensdag tussen 18:00 tot 19:00 uur bij Midvliet FM. De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. 

Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee DE informatiebron voor elke muzikant! Click Track is de ene week live te beluisteren. De andere week hoor je een herhaling.

Media
  • Oliver en Roos 2